بعد از افشای واردات بوفالوهای آلوده
بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که موازی کاری 2 سازمان یعنی سازمان دامپزشکی و همچنین معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت موجب شد که گوشت بوفالو به کشور وارد شود.
کد خبر: ۴۸۶۷۵
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۷ 16 June 2015
به گزارش تابناک – البرز: حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس حدود 2 ماه قبل و طی سفری به استان البرز اعلام کرد: متاسفانه برخی اختلاف‌ نظرها میان دستگاه‌های مختلف مشکلاتی را برای کشور ایجاد می‌کند.
این مسئول افزود: زمانی که دستگاه‌های مختلف به طور موازی در یک مورد خاص باید اظهار نظر کنند، این اختلاف‌ نظر‌ها اثرات منفی بیشتری دارد.
شهریاری با اشاره به واردات گوشت بوفالو به کشور گفت: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که موازی کاری 2 سازمان یعنی سازمان دامپزشکی و همچنین معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت موجب شد که گوشت بوفالو به کشور وارد شود. در این زمینه سازمان استاندارد یک نظری دارد و معاونت غذا و دارو نظر دیگری را بیان می‌کند. نمی‌توان به این صورت ادامه داد و بالاخره باید یک دستگاه حرف نهایی را زده و نظر کارشناسی را اعلام کند.
وی آشکارا، بی برنامه بودن و بی تدبیری دستگاه های اجرایی و مسئول را عامل اصلی تهدید امنیت غذایی مردم معرفی کرده است.
حال بعد از آرام شدن سر و صداها درباره ورود گوشت بوفالو آلوده به کشور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این سازمان واکسیناسیون گسترده گاوداری‌های صنعتی و بخش‌های مختلف دامی معرفی کرده است.
مهدی خلج ظهر امروز در مراسم تجلیل از برترین‌های کشاورزی استان البرز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: توجه به دامداری‌های صنعتی و دیگر بخش‌ها یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که همیشه مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: در این راستا از سوی سازمان دامپزشکی برنامه‌ریزی‌های مختلفی برای اجرایی کردن طرح واکسیناسیون گاوداری‌ها انجام شده است.
خلج با بیان اینکه هم اکنون واکسیناسیون گسترده دام را برای کنترل تب مالت به عنوان یکی از اولویت‌ها در دستور کار داریم افزود: با توجه به وارد شدن به فصل گرما و افزایش تب مالت لذا این طرح با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه تب مالت بیماری مشترکی بین انسان و دام است،‌ گفت: اجرای این مهم باید به درستی کنترل شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود از حذف دامداری‌های آلوده خبر داد و گفت: براساس نمونه‌برداری‌ها از دامها و براساس کار کارشناسی شده دامهای آلوده شناسایی و حذف می‌شوند.
به گفته خلج طرح حذف دام‌های آلوده با مشارکت وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی در کشور انجام می‌شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: این طرح با هدف کنترل کیفی فرآورده‌های دامی (شیرخام) انجام می‌شود.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار