مدیرکل پزشکی قانونی همدان از افزایش تقاضا برای صدور مجوز سقط درمانی در همدان خبر داد و گفت: صدور مجوز سقط درمانی در دو ماهه اول امسال در همدان 75 درصد افزایش داشته است.
کد خبر: ۵۲۷۲۷
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸ 25 June 2015

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان از کاهش 38 درصدی مرگ ناشی از سوء مصرف موادمخدر در استان خبر داد.

به گزارش ایسنا؛‌ دکتر "علی‌احسان صالح" اظهار کرد: طی دو ماه نخست امسال 13 مرد معتاد به موادمخدر به علت سوء مصرف جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه در مدت مشابه سال گذشته نیز 21 مرد معتاد به موادمخدر جان باختند، خاطرنشان کرد: مرگ ناشی از مصرف موادمخدر در مدت یاد شده نسبت به سال گذشته حدود 38 درصد کاهش داشته است.

دکتر صالح تصریح کرد: کاهش 38 درصدی آمار مرگ ناشی از سوء مصرف موادمخدر در استان همدان و تداوم سیر نزولی این آمار در چند سال گذشته، نویددهنده عملکرد صحیح دستگاه‌های مسئول در امر مبارزه با موادمخدر است.

وی اعتیاد به موادمخدر را یک نوع بیماری دانست که بر اثر ناآگاهی و توسط خود شخص معتاد به وجود می‌آید و در اثر مصرف موادمخدر مکانیزم‌های حیاتی بدن از تعادل طبیعی خارج می‌شود.

دکتر صالح یکی از عوامل موثر در مرک معتادان را مواد افزودنی غیرمجاز عنوان کرد و افزود: طبق آمارهای موجود بیشترین مرگ ناشی از مصرف موادمخدر متعلق به افراد کمتر از 30 سال و معتادان تزریقی است.

وی گفت: گرایش مجدد معتادانی که قبلاً ترک کرده‌ بودند، عامل اصلی مرگ مصرف‌کنندگان مواد افیونی به شمار می‌رود.

مدیرکل پزشکی قانونی همدان نیز در بخش دیگری از افزایش تقاضا برای صدور مجوز سقط درمانی در همدان خبر داد و گفت: صدور مجوز سقط درمانی در دو ماهه اول امسال در همدان 75 درصد افزایش داشته است.

دکتر صالح ادامه داد: 35 مجوز سقط درمانی در مدت یاد شده صادر شده در حالی‌که این تعداد در مدت مشابه سال قبل 20 مورد بوده است.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان دریافت مجوز با توصیه پزشک بیمار به پزشکی قانونی برای سقط درمانی مراجعه می‌کنند که پزشکی قانونی نیز پس از بررسی مدارک مجوزهای لازم را صادر می‌کند.

مدیرکل پزشکی قانونی همدان تصریح کرد: مجوز سقط‌ درمانی در زمان وجود خطر جانی برای مادر در صورت ادامه بارداری و یا ناهنجاری‌های جنینی شامل عقب‌افتاده و ناقص‌الخلقه بودن جنین با تأیید سه پزشک متخصص پزشکی قانونی صادر می‌شود.

وی اضافه کرد: تمام ناهنجاری‌های جنینی موجب صدور مجوز سقط درمانی نمی‌شود و فقط ناهنجاری‌هایی که موجب حرج مادر باشد و این موضوع مورد تأیید سه پزشک متخصص و معتمد باشد صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه سن جنین باید کمتر از چهار ماه پس از لقاح باشد، افزود: چنانچه سن جنین از 19 هفته بیشتر باشد و یا بر اساس سونوگرافی، بیش از چهار ماه از زمان لقاح گذشته باشد به هیچ وجه برای فرد متقاضی، مجوز سقط صادر نمی‌شود.

مدیرکل پزشکی قانونی همدان گفت: مادران متقاضی سقط درمانی بلافاصله پس از مراجعه به پزشکی قانونی به کارشناس مربوط ارجاع و مدارک او مورد بررسی قرار می‌گیرد، اگر سن بارداری این فرد بیش از 19 هفته باشد که قبل از تشکیل پرونده به فرد پاسخ منفی داده می‌شود و برای وی پرونده تشکیل نمی‌شود.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار