یک متخصص طب سنتی خواص شیربرنج با مربای گل سرخ از منظر طب سنتی را تشریح کرد.
کد خبر: ۵۴۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۳ 29 June 2015
مهدی فلاح متخصص طب سنتی اظهار داشت: شیر برنج از دیدگاه طب سنتی غذای مفیدی است, برنج خاصیتی دارد که در افراد سرد مزاج باعث ایجاد سردی و در افراد گرم مزاج باعث ایجاد گرمی می‌شود.

به گفته وی برنج خاصیت دوگانه دارد که در حبوبات و غلات دیگر کمتر دیده می‌شود. بهتر است که همراه با دارچین مصرف شود چرا که شیر با برنج هر دو دارای طبیعت سرد هستند و به هضم بهتر آن کمک می‌کند و طبع آن را به سمت تعادل و انرژی بیشتر می‌برد و اگر همراه با مربای گل سرخ استفاده شود بسیار مطلوب‌تر می‌شود.

این متخصص طب سنتی افزود: زیبایی سفره و غذا هم بسیار بر تقویت قوای جسمانی تاثیر دارد و لذت بخش می‌کند. دیدن زیبایی و نیز شنیدن صدای زیبا مانند دعای سحر هنگام سحری قوای جسمانی افرادی که سر سفره نشستند را تقویت می‌کند.

فلاح گفت: اما چیزهای که به طور کلی باعث تقویت قوا می‌شود مانند خرما, ارده و مشتقات کنجد که ارده شیره یا روغن کنجد یا حلوا و نیز استفاده از مغزهای گردو و بادام و پسته از این دست هستند.

وی اضافه کرد: در مورد مغزها توجه شود که از زمان بیرون آمدن از پوسته تا نهایتاً سه یا چهار هفته مواد و خاصیت اصلی خود را حفظ می‌کند و اگر بیشتر بگذرد مواد مغز‌ها از بین می‌رود.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: مربای گل سرخ به اکثر طبیعت‌ها سازگار است. چون گل سرخ مرکب خاصیت گرم مزاجی و هم سرد مزاجی دارد که همه افراد می‌توانند استفاده کنند.

فلاح خاطرنشان کرد: سمنو از غذاهای لذیذ است ولی چون عمده ماده غذایی آن جوانه گندم است معمولاً دیر هضم است بنابراین بهتر است به عنوان چاشنی به جای وعده غذایی استفاده شود.

منبع: تسنیم
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار