مریم شیرمستی در گفتگو با خبرنگار تابناک افزود: غلظت خون ناشی از افزایش سرعت تولید گلبولهای خون است اگر سرعت تولید گلبولها از سرعت مرگ آنها بیشتر شود، فرد دچار غلظت خون میشود که این امر در مردان شایعتر است.
وی خاطر نشان کرد:زیادهروی در مصرف غذاهای با طبع گرم زمینهساز غلظت خون است گفت:مصرف انواع گوشت، دل، جگر، کباب، کله پاچه، عدسی میتواند باعث غلظت خون شود.
شیرمستی ابراز داشت:به افرادی که غلظت خون دارند توصیه کرد از مصرف غذاهای پرادویه خودداری و غذاهای با طبعسرد مانند: عرق کاسنی، انار، ربانار و زرشک تازه استفاده کنند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: بهتر است زرشک تازه به صورت دمنوش مصرف شود و دمنوش چایسبز و چایترش هم میتواند به کاهش غلظت خون کمک کند ومصرف خاکشیر، شربت آبلیمو و عسل و همچنین نوشیدن آب فراوان هم میتواند به کاهش غلظت خون کمک کند.
شیر مستی اظهار داشت:حجامت و خون دادن را نیز در کاهش غلظت خون موثر دانست و تاکید کرد: در کنار همه این موارد تحرک و فعالیت بدنی مناسب هم برای کاهش غلظت خون مفید است.