ساسان تاجگردون، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس، نیز در این جلسه با بیان اینکه تا سال گذشته اعتبارات هزینه‌ای در قالب دو بخش حقوق و مزایا و بخش سایر ابلاغ می‌شد اما امسال هر دو این اعتبارات در یک ردیف ابلاغ شده است، اظهار داشت: بر این اساس کل اعتبارات هزینه‌ای سال 97 استان فارس 602 میلیارد و 827 میلیون تومان بوده است.
کد خبر: ۶۳۰۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۰ 15 July 2018

تابناک فارس به نقل از تسنیم: اسماعیل تبادار در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان فارس با بیان اینکه مشکلاتی در رابطه با جذب اعتبار اسناد خزانه وجود داشت که با همکاری دستگاه‌های اجرایی 90 درصد این اسناد تاکنون جذب شده است، اظهار داشت: امید است ظرف مدت باقی‌مانده که مجال قانونی جذب این اعتبارات است 10 درصد باقی‌مانده نیز جذب شود زیرا ریال به ریال این اعتبارات برای استان فارس مهم است.

وی بیان کرد: در سال گذشته جز استان‌های موفق در واگذاری پروژه‌های نیمه‌تمام به بخش خصوصی بودیم و امسال نیز لازم است با راه‌اندازی کارگروه‌های ویژه در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و معاونت عمرانی استانداری فارس و با همکاری دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت ماده 27 قانون بودجه 97 که مربوط به واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی است نهایت بهره را ببریم.

تبادار با تاکید بر اینکه در فراهم کردن زمینه لازم برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی باید نهایت تلاش را داشته باشیم زیرا امروز هیچ ضرورتی بالاتر از فراهم کردن زمینه اشتغال و تولید نیست، افزود: با تذکراتی که مکرر در جلسات داده می‌شد یک مدت دوستان همت کردند و پاسخ استعلامات را سریع می‌دادند اما جدیدا گزارش‌هایی در مورد کوتاهی کردن مدیران در پاسخ سریع به استعلامات به من رسیده است که باید این مشکل هر چه سریع‌تر حل شود.

منتقد تخصیص اعتبارات عمرانی هستیم

محمدرضا رضایی، نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، نیز در این جلسه اظهار داشت: در حال حاضر دولت فربه و سنگین شده است و بالای 75 درصد از اعتبارات در حوزه جاری کشور هزینه می‌شود به طوری که 300 هزار میلیارد تومان درآمد داریم و 275 هزار میلیارد تومان از آن برای هزینه‌های جاری مصرف می‌شود و با مقدار باقی مانده نمی‌توان همه پروژه‌ها را اجرا کرد.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی ما درگیر جنگ اقتصادی هستیم و باید مدیران دستگاه‌های اجرایی صرفه‌جویی را مدنظر داشته باشند.، افزود: ما خودمان منتقد تخصیص اعتبارات عمرانی هستیم و رویکرد تخصیص اعتبارات عمرانی باید تغییر کند اعتبارات عمرانی مورد نیاز کشور 500 هزار میلیارد تومان است اما تنها 30 هزار میلیارد تومان اعتبار برای آن تعیین شده است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در واگذاری پروژه‌های نیمه‌تمام به بخش خصوصی موفق عمل نکردیم، خاطرنشان کرد: حداقل در استان فارس باید نهایت بهره را از این تبصره قانونی ببریم و پروژه‌های حوزه آب، راه، فرودگاه، ورزش و غیره به بخش خصوصی واگذار کنیم البته برای این کار شهامت مدیران لازم است و باید با شفاف‌سازی شرایط را برای تحقق این امر فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه نحوه تخصیص اعتبارات در کشور براساس یک ضابطه و برنامه مشخص نیست و شب عید همه مدیران و وزرا در سازمان برنامه‌ و بودجه صف کشیده‌اند، گفت: نظام چانه‌زنی، ارتباطات و لابی‌ها در توزیع اعتبارات شکل گرفته است هر چند با این موضوع موافق نیستیم اما در این شرایط مدیران فارس باید تلاش بیشتری برای جذب اعتبارات داشته باشند و اختلاف اعتبارات در استان‌ها در واقع ناشی از عملکرد مدیران است.

اعتبارات هزینه‌ای فارس در بودجه 97 بیش از 602 میلیارد تومان است

ساسان تاجگردون، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس، نیز در این جلسه با بیان اینکه تا سال گذشته اعتبارات هزینه‌ای در قالب دو بخش حقوق و مزایا و بخش سایر ابلاغ می‌شد اما امسال هر دو این اعتبارات در یک ردیف ابلاغ شده است، اظهار داشت: بر این اساس کل اعتبارات هزینه‌ای سال 97 استان فارس 602 میلیارد و 827 میلیون تومان بوده است.

وی با بیان اینکه برای تامین حقوق و مزایای کارمندان رسمی، پیمانی و قراردادی دستگاه‌های اجرایی با کمترین کسری 421 میلیارد و 847 میلیون تومان اعتبار هزینه‌ای در سال 97 در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: برای تامین بخشی از مطالبات بازنشستگان سال‌های 95 و 94، ایجاد تعادل دستگاه‌های اجرایی، خدمات سرمایه‌گذاری و کسری حقوق و مزایا 40 میلیارد و 379 میلیون ریال تعیین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس با بیان اینکه براساس بند «ح» قانون 9 بودجه 97 معادل یک میلیارد و 658 میلیون تومان برای امور پژوهشی و توسعه فناوری در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: براساس بند «ک» تبصره 12 قانون بودجه 97 برای تقویت نهاد خانواده و جایگاه بانوان 300 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی با تاکید بر اینکه کمبود منابع مربوط به کل کشور است، گفت: این اعتبارات بالطبع جوابگوی نیازهای دستگاه‌های اجرایی نیست به همین دلیل صرفه‌جویی در نظام بودجه هزینه‌‌ای دستگاه‌های اجرایی استان لازم است.

تاجگردون با بیان اینکه اعتبار 3 درصد نفت و گاز 3 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده که کلیه شهرستان‌ها به جز شهرستان آباده و استهبان از این اعتبار سهم دارند، افزود: در سال 96 سهم اعتبارات 3 درصد نفت و گاز با وجود الزام دولت به تخصیص صد در صدی 46.6 درصد محقق شد.

وی با بیان اینکه از محل نقدینگی سال 97 در قالب تنخواه‌گردان سهم عدم تخصیص سال گذشته به استان‌ها ابلاغ شد، افزود: مبلغ عدم تخصیص نفت و گاز فارس 198 میلیارد تومان بوده که این مبلغ در سال 97 تا سقف مبلغ 183 اعلام و در قالب تنخواه به استان ابلاغ شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس عنوان کرد: بر مبنای ردیف اعتباری در قانون بودجه 97 سهم مذکور که برابر 183 میلیارد تومان است که 99 میلیارد تومان از آن توسط جناب نوبخت به استان فارس ابلاغ شد و در حال حاضر نقدینگی وصول شده این اعتبار بالغ بر 27 میلیارد و 400 میلیون تومان است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار