مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی فارس علت اصلی مشکل کمبود روغن خوراکی را در وارداتی بودن روغن خام عنوان کرد و گفت: با رایزنی‌های انجام شده با شرکت بازرگانی دولتی، مقرر شد از ظرفیت تولید کارخانه‌های سایر استان‌های کشور برای تامین روغن خوراکی هم استانی‌ها استفاده شود.
کد خبر: ۹۲۸۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۹ 30 December 2020
به گزارش تابناک فارس: منصور جباری گفت: کارخانه تولید روغن شیراز نتوانست به تعهدات خود در زمینه تامین روغن خوراکی مورد نیاز استان عمل کند.
 
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی فارس ادامه داد: بیش از ۵ هزار تن روغن خام برای استحصال و مصرف در استان فارس فراهم شده که بخشی از آن در اختیار شرکت روغن شیراز برای استحصال و عرضه به بازار قرار گرفته و بیش از هزار و ۲۰۰ تن حواله نیز برای کارخانجات روغن سایر شهر‌ها از جمله شهرستان بِهشر صادر شده است.
 
جباری با تاکید بر این که مسئولان کارخانه شیراز اعلام کرده بودند که روزانه امکان تصفیه ۴۰۰ تن روغن را دارند، تصریح کرد:  آنچه در عمل رخ داد تصفیه روزانه ۵۰ تن روغن بود که نمی‌توانست جوابگوی تقاضای بازار باشد، بنابراین تصمیم گرفتیم از دیگر ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.
 
وی با بیان اینکه روغن‌های تولید شده در بسته‌های ۸۱۰ گرمی و با قیمت مصوب دولتی بدست مصرف کنندگان خواهد رسید، اظهارداشت: متاسفانه ما تقاضای بسیار زیاد‌ی برای روغن مواجه ایم و این در شرایطی است که حداقل باید دو و نیم برابر نیاز بازار، روغن تامین شود تا بتواند تنش‌ها و نوسان‌های موجود را برطرف کند.
 
وی در پاسخ به این که روغن‌های تولید شده در استان‌های دیگر تا چه زمانی وارد بازار مصرف فارس خواهد شد، گفت: تلاش ما این است که در سریع‌ترین زمان ممکن این اتفاق بیافتد، اما با توجه به این که روغن خام باید از شهر مبدا بارگیری و برای شهر‌های مقصد ارسال شود و محصول نهایی نیز بارگیری و به سوی شهر شیراز بیاید حداکثر در مدت ۱۰ تا ۱۴ روز آینده شاهد عرضه این محصولات در بازار خواهیم بود.
 
جباری علت اصلی مشکل کمبود روغن خوراکی را در وارداتی بودن روغن خام عنوان کرد و ادامه داد : حدود ۹۰ درصد روغن خام مورد نیاز کشور وارداتی است.
 
به گفته کارشناسان، بخش دیگری از مشکل کمبود روغن به کمبود صنایع تبدیلی و تکمیلی دانه‌های روغنی برمی گردد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار