مدیر بهزیستی شهرستان کرمانشاه هدف از راه‌اندازی مراکز «ندای مهر لبخند» را توانمندسازی دختران در معرض آسیب اجتماعی عنوان کرد و گفت: مرکز ندای مهر لبخند زیر نظارت بهزیستی کرمانشاه با ظرفیت پذیرش ۸۰ نفر در هر دوره توانسته اقدامات مثبتی در این راستا ارائه کند.
کد خبر: ۹۶۵۲۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۴ 20 May 2021

به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه به نقل از ایرنا،«صفدر مظفری‌راد» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: فرد در معرض آسیب که در مرکز پذیرش می شود ابتدا توسط مددکار مورد ارزیابی فردی، خانوادگی و اجتماعی قرار می‌گیرد سپس بازدید از منزل انجام می شود و بعد از آن روانشناس پیشینه مشکل را ارزیابی می کند.

این مسوول ادامه داد: معاینه وضعیت روانی با انجام تست روانشناسی انجام می شود و متناسب با آن طرح، درمان صورت گرفته و صورتجلسه تیم تخصصی تشکیل می شود و براساس نوع مشکل مداخلات تخصصی انجام می شود.

وی در خصوص خدماتی که توسط مرکز به دختران در معرض آسیب های اجتماعی به همراه خانواده ارائه می شود به خدمات مددکاری، خدمات روانشناسی، خدمات آموزشی، خدمات بهداشتی و درمانی، خدمات مشاوره ای و خدمات حقوقی و تیم تخصصی اشاره کرد.

مدیر بهزیستی شهرستان کرمانشاه علاوه بر خدمات تخصصی مددکاری و روانشناختی به بخشی از سایر فعالیت های مرکز در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۹۹، بسته های بهداشتی جهت پیشگیری از همه گیری کرونا در چند نوبت توزیع و با اداره آموزش و پرورش جهت رایگان کردن هزینه‌های تحصیلی دختران و تهیه گوشی هوشمند برای دختران واجد شرایط به منظور شرکت در کلاس های آموزش مجازی رایزنی شد.

مظفری راد از رایزنی با اداره فنی و حرفه ای به منظور آموزش رایگان خیاطی برای خانواده ها، خرید چرخ خیاطی با هدف توانمندسازی دختران، خرید وسایل پخت نان سنتی به عنوان پاره ای دیگر از خدمات در سال گذشته یاد کرد.

وی با بیان اینکه آموزشهای گروهی به خانواده‌ها نظیر فرزند پروری، بهبود روابط خانوادگی و آشنایی با دوران بلوغ و آموزشهای فردی به دختران در زمینه آموزش های حل مساله، مثبت اندیشی، ارتباط موثر ارائه شده به اجرای برنامه های شاد و سرگرمی با هدف گذراندن اوقات فراغت از قبیل تئاتر، کتابخوانی، مسابقات نقاشی و فرهنگی اشاره کرد.

وی به پرداخت مبلغ ۶۰۰ میلیون ریال در راستای اجرای فاز توانمندسازی مددجویان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته در چندین مرحله کمک موردی از محل اعتبارات ابلاغی به افراد واجد شرایط پرداخت شد.

اقدامات اجتماعات محور در خصوص آسیب های اجتماعی در قالب توزیع بروشور بین خانواده‌های محلات آسیب خیز از دیگر فعالیت های مرکز ندای مهر لبخند در سال گذشته است.

بیش از ۱۶۴ هزار مددجوی زیرپوشش بهزیستی استان کرمانشاه است که از این تعداد ۴۲ هزار نفر دارای معلولیت در زمینه جسمی حرکتی، روانی، شنوایی، بینایی و گفتاری هستند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار