مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: سامانه خود مراقبتی در حوزه سلامت روان راه‌اندازی شده و همه افراد می‌توانند بدون ذکر مشخصات هویتی با مراجعه به این پایگاه از خدمات آنلاین آن استفاده کنند.
کد خبر: ۹۶۸۰۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۶ 01 June 2021

به گزارش خبرگزاری تابناک کرمانشاه به نقل از ایرنا،دکتر مازیار طهماسبی افزود: مردم استان ما نیز همانند سایر نقاط کشور با آسیب‌های روانی ناشی از ویروس کرونا و بطور ویژه تر بحران زلزله روبرو شده اند و با مسایل مختلف و آسیب های روحی زیادی مانند استرس، اضطراب، ترس از مرگ خود و بستگان، افسردگی و وسواس مواجه بوده و هستند.

وی اضافه کرد: بر این اساس سامانه خودمراقبتی در حوزه سلامت روان به آدرس اینترنتی salamat.gov.ir راه اندازی شده است.

طهماسبی اظهار داشت: همه افراد هم اکنون می‌توانند بدون ذکر مشخصات هویتی با مراجعه به این سامانه و انتخاب گزینه «خودارزیابی روانشناختی» در سمت چپ و پایین صفحه، به سوالات دهگانه غربالگری در حوزه سلامت روان پاسخ داده و از سامانه بازخورد دریافت نمایند.

وی گفت: در بخشهای بعدی، محتوای آموزشی خودمراقبتی در حوزه سلامت روان و فهرست مراکز خدمات جامع سلامت نیز گنجانده شده است.

مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: افراد می‌توانند ضمن مطالعه محتوای آموزشی در صورت نیاز با استفاده از سامانه، به جستجوی مراکز خدمات جامع سلامت نزدیک محل سکونت خود پرداخته و برای دریافت خدمات سلامت روان از پزشکان و کارشناسان سلامت روان کمک بگیرند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد که یک میلیون نفر آن در کلانشهر کرمانشاه به عنوان مرکز استان ساکن هستند.
علوم پزشکی کرمانشاهی دانشگاهی با قدمت ۵۲ ساله

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقروکلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۶۱۲ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار