فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اعلام این‌که پلیس استان تهران در کشف موادمخدر و برخورد با قاچاقچیان، روز گذشته و در مراسمی استان برتر کشور در سال ۹۹ شناخته و مورد تقدیر قرار گرفت، گفت: مبارزه با قاچاقچیان عمده، خرده‌فروشان و برخورد با معتادان متجاهر از امور اولویت‌دار فاتب است.
کد خبر: ۹۷۴۰۸۳
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴ 27 June 2021

به گزارش تابناک تهران، سردار "حسین رحیمی" صبح امروز/یکشنبه/ در نمایشگاه دوازدهمین طرح ظفر (طرح دستگیری خرده‌فروشان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر شهر تهران) که در ستاد فاتب برگزار شد، اظهار داشت: در این طرح ۲ تُن و ۴۳۱ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد که ۵۰۰ کیلوگرم آن، از خرده‌فروشان جمع و ضبط گردید.

در دومین طرح ظفر ۴ باند مواد مخدر متلاشی و ۶۳ قاچاقچی عمده دستگیر شدند

وی افزود: همچنین ۴ باند متلاشی و ۶۳ قاچاقچی عمده در دومین طرح ظفر سال ۱۴۰۰ دستگیر شدند.
مقام انتظامی ارشد انتظامی پایتخت تصریح کرد: با رصد ۴۳ تارنما که در فضای مجازی اقدام به فروش مواد مخدر می‌کردند، ۲۳ تارنما شناسایی و گردانندگان آنها دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در این طرح، هفت مرکز فروش مواد مخدر پلمب، ۳۲ دستگاه خودرو و موتور سیکلت توقیف و ۲ هزار و ۱۰۸ معتاد متجاهر جمع‌آوری و تحویل مراکز بازپروری شد.

وی یادآور شد: در سه ماهه اول امسال، ۶ تُن و ۵۰۸ کیلوگرم مواد مخدر کشف شد که نسبت به مدت مشابه مساوی است اما در دستگیری قاچاقچیان و جرائم مرتبط نسبت به سال گذشته، ۲۴ درصد افزایش داشته‌ایم.

۴۰۰ معتاد متجاهر زن در مراکز بازپروری فاتب هستند

رحیمی اظهار داشت: ۴۰۰ معتاد متجاهر زن در یکی از مراکز فاتب در حال بازپروری هستند و مشکل خاصی در حوزه بانوان نداریم؛ مشکل اصلی کودکان زیر ۱۸ سال و مردان دارای کبر سن با بیماری‌های واگیردار هستند که رها شده و عمدتاً در طرح‌های غربالگری پذیرش نمی‌شوند.

طرح جمع آوری افراد زیر ۱۸ معتاد متجاهر از امروز آغاز می شود

وی اعلام‌کرد: در راستای حل مشکل کودکان صغر سن،/زیر ۱۸ سال/ فاتب وارد عمل شد و یکی از بخش‌های مرکز بازپروری سروش نیروی انتطامی را با ظرفیت ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر به این کودکان اختصاص دادیم و طرح جمع‌آوری آن‌ها از امروز آغاز خواهد شد.

رئیس پلیس پایتخت، شعار هفته مبارزه با مواد مخدر ۱۴۰۰ را "پیشگیری، نقش رسانه در عملیاتی کردن موضوع مهم پیشگیری و نقش خانواده" عنوان کرد و گفت: ما به عنوان دستگاه‌های مبارزه‌کننده از تمام توان خود برای مقابله با قاچاقچیانی که ارزشی برای مردم قائل نیستند و برای رسیدن به مطامع خود حاضر هستند هزاران جوان را به خاک و خون بکشند و سربار خانواده کنند، به کار می‌گیریم.

مقام ارشد انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: امید است بخش‌های دیگر نیز، در گام اول خانواده که مسئولیت مهمی دارد و رسانه‌ها که نقش بی‌بدیلی دارند به خوبی عمل کنند و در نهایت همه برای پیگشیری که کم‌هزینه‌تر و اثربخش‌تر است، تلاش کنیم.

بی توجهی مسوولان حوادثی چون واژگونی اتوبوس خبرنگاران را رقم می زند

رحیمی همچنین فوت خبرنگاران فقید ایرنا و ایسنا در سانحه واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران را به خانواده‌های داغدیده و جامعه رسانه کشور تسلیت گفت، و ابراز کرد: باید دستگاه‌های مسئول بیشتر توجه کنند؛ ما بسیار شاهد این حوادث هستیم که براثر بی‌توجهی مسئولان رخ می‌دهد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار