کد خبر: ۹۷۶۷۵
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲ 20 September 2015
تابناک بوشهر: فیبر زیادی در کشمش وجود دارد که به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد روده ها کمک می کند .در کنار آن پتاسیم را می توان نام برد که موجب کاهش فشار خون و جلوگیری از دفع مایعات بدن می شود . همچنین سلنیوم در کشمش وجود دارد که برای پوست عالی است. در کشمش مقادیر کمی از ویتامین A و مقادیر مناسبی ویتامین B یافت می شود. چون این ماده غنی از کالری است، برای کسانی که مبتلا به افسردگی -دلشوره - تشویش و مشکلات عصبی هستند بسیار مناسب است .
 
آرمان نوشت:كشمش، ميوه خشك مغذي است و مانند ديگر خشكبارها در تمام سال يافت مي‌شود. يك غذاي پر انرژي، كم چرب و كم سديم است. بنابراين براي افرادي كه رژيم‌هاي كم سديم را بايد رعايت كنند، خوردن كشمش بسيار مفيد است.
   
كشمش داراي خاصيت آنتي اكسيداني است و از تخريب سلولي جلوگيري مي‌كند.
كشمش براي سلامت استخوان‌ها و جلوگيري از پوكي استخوان نقش مهمي را بر عهده دارد، به همين دليل مصرف آن براي زنان قبل از يائسگي بسيار مفيد است.
منبع خوب ويتامين D و هورمون استروژن است.
كشمش باوجودي كه شيرين و چسبناك است، بر دندان اثر مخربي ندارد و باعث خرابي دندان نمي‌شود، حتي مي‌توان گفت اين ميوه خشك از فساد دندان جلوگيري مي‌كند... كشمش براي سلامت دندان و لثه بسيار مفيد است.
كشمش منبع خوب ويتامين‌ها و عناصر مغذي بدن است. عناصر و ويتامين‌هايي همچون آهن، پتاسيم، كلسيم و ويتامين B در كشمش موجود است.
 كشمش محتوي مقدار زيادي آهن است... 600 گرم كشمش، 90 درصد آهن مورد نياز روزانه بدن را تامين مي‌كند. 100 گرم كشمش در حدود 88/1ميلي‌گرم آهن دارد، در حالي كه 100 گرم گوشت گاو بين 4-2 ميلي‌گرم آهن دارد.
كشمش، منبع خوب فيبر، آنتي اكسيدان و همچنين منبع خوب انرژي است.
فيبر باعث جلوگيري از سرطان كولون، كمك در جلوگيري از رشد غير معمول سلول‌ها، بيماري‌ها و همچنين كنترل قند خون را مي‌شود.
كشمش را به گوشت اضافه كنيد تا مقدار چربي غذا را كم كند و مقدار فيبر و آهن را افزايش و مقدار سديم را كاهش دهد.
آنتي اكسيدان از پيري و بيماري‌هاي حاصله از آن مي‌كاهد.
كشمش از سرطان جلوگيري مي‌كند.
كشمش ميزان LDL يا كلسترول بد را در خون كم مي‌كند و باعث كاهش بيماري قلبي مي‌گردد.
اگر به مدت 4 هفته هر روز كشمش مصرف كنيد، آنتي اكسيدان در خون افزايش و كلسترول بد (LDL) كاهش مي‌يابد.
كشمش موجب كاهش استرس مي‌گردد.
اين ميوه خشك باعث عملكرد صحيح رگ‌هاي بدن مي‌شود. 
كشمش براي درمان بي‌نظمي معده و يبوست مصرف مي‌شود. براي جلوگيري از اين ناخوشي‌ها مي‌توانيد، 6-5 عدد كشمش را خيس كنيد و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشيد.
تحقيقات نشان داده است كه ورزشكاراني كه قبل و در حين ورزش، حدود يك فنجان كشمش مصرف مي‌كنند، بهتر از بقيه سلول‌هاي بدن را از آسيب حفظ مي‌كنند.
كشمش به علت داشتن قند فروكتوز، داراي خاصيت مصرف سريع انرژي و كاهش وزن نيز است.
كشمش مانند هويج، براي سلامتي چشم نيز خوب است. 
 كشمش باعث تقويت اعصاب مي‌شود.
 كشمش، سستي و رخوت را از بدن دور مي‌كند.
 با خوردن كشمش، غضب را از خود دور كنيد.
 كشمش موجب از بين رفتن آب اضافي بدن مي‌شود.
 كشمش، دهان را خوشبو مي‌كند.
 كشمش، اسپاسم يا گرفتگي عضلاني را كم مي‌كند. پس از همين حالا، كشمش را به ماست يا سالاد خود اضافه كنيد و از خوردن آن لذت بريد. 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار