رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان ایلام:
بشاره صیفی گفت: به منظور حفظ سلامت بهداشتی در طول زنجیره غذایی طرح ارتقاء سلامت شیر خام در واحد‌های تولیدی و مراکز عرضه اجرا می‌گردد.
کد خبر: ۹۷۷۷۴۸
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰ 12 July 2021

به گزارش تابناک ایلام؛ حسین بشاره صیفی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان ایلام بیان داشت: طرح ارتقاء سلامت شیر خام در واحد‌های تولیدی و مراکز عرضه شیر خام در استان ایلام اجرا می‌گردد.

او اظهار کرد: هدف از اجرای این طرح حفظ سلامت بهداشتی شیر در طول زنجیره غذایی از تولید تا مصرف می‌باشد تا بتوان فراورده سالم و باکیفیت به دست مصرف کننده برسد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی  اداره کل دامپزشکی استان ایلام افزود:  فاز اول این طرح از ابتدای سال جاری شروع گردیده که نمونه‌های شیرخام از این مراکز اخذ می‌گردد و سپس این نمونه‌ها در آزمایشگاه از نظر شاخص‌های بهداشتی مهم از جمله میزان بار میکروبی توتال کانت، اسیدیته، سوماتیک سل و تقلبات شیر از جمله درصد آب افزوده، افزودن هیپوکلریت‌ها (مواد شوینده) و جوش شیرین مورد آزمایش قرار می‌گیرند./ح

 

بیشتر بخوانید

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار