رشیدی با بیان اینکه این محصول اواخر اردیبهشت و اوایل خردادماه سال آینده زمانی که ۵۰ تا ۷۰ درصد برگ‌ها زرد شوند، برداشت می‌شود، پیش بینی کرد: از این سطح 24 تُن سیر خشک برداشت و روانه بازار مصرف شود.
کد خبر: ۱۰۱۷۲۲۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۷ 20 December 2021

تابناک فارس به نقل از  معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون، حمید رشیدی اظهار کرد: این مزرعه در راستای سیاست تغییر الگوی کشت و صرفه جویی در مصرف آب در روستای جام بزرگی از توابع بخش مرکزی این شهرستان واقع است.

وی زمان کاشت این محصول در شهرستان کازرون را اواخر آبان تا آخر آذرماه عنوان کرد و افزود: در هر هکتار 2هزار کیلوگرم بذر سیر خشک از نوع همدانی به صورت مکانیزه به وسیله دستگاه ردیفکار مخصوص، کشت شده است.

رشیدی با بیان اینکه این محصول اواخر اردیبهشت و اوایل خردادماه سال آینده زمانی که ۵۰ تا ۷۰ درصد برگ‌ها زرد شوند، برداشت می‌شود، پیش بینی کرد: از این سطح 24 تُن سیر خشک برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی تصریح کرد: مزایای کشت سیر علاوه بر خواص خوراکی و درمانی آن، کاهش مصرف آب، تناوب کشت با محصولات زراعی، مقاوم به سرما، کاهش علف‌های هرز، بهبود ساختمان خاک، قیمت مناسب محصول در بازار و مقرون به صرفه بودن برای کشاورزان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: شرایط آب و هوایی این منطقه برای کشت سیر، مناسب است و با توجه به کم آبی‌های اخیر، کشاورزان این شهرستان برای تغییر الگوی کشت و صرفه جویی در مصرف آب، می‌توانند به کشت محصولات اقتصادی و غیرمرسوم در منطقه از جمله سیر روی آوردن

برچسب ها: برداشت ، سیرخشک ، کازرون
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار