به گزارش تابناک
یزد، حاج محمدخانی پژوهشگر طب سنتی با اشاره به علت سرو خرما در مراسم عزا
اظهار داشت: در مراسمات عزا و سوگواری میزبان بیشتر غذاهایی با طبع گرم مثل
خرما، حلوا و گلاب سرو میکنند که علت اصلی آن طبع سرد غم و اندوه و
همچنین اشک چشم است که افراد با مصرف موادی با طبع گرم سردی آن از بین
برود.
وی بیان کرد: در اثر استرس و نگرانی، گلبولهای خون حرکتشان
کند شده و این امر سبب کاهش فشارخون و رفت عواطف انسانی میشود و همچنین در
مواردی باعث افت شدید قند خون و غش کردن افراد عزاداری میشود.
این
پژوهشگر افزود: به خاطر نوع تغذیه ایرانیها و این که تمایل زیادی به
خوردن غذاهای آبزی دارند این مسئله سبب میشود تا طبع بدنشان سرد گونه
باشد و از کاهش فشارخون رنج میبرند.
وی ابراز داشت: حلوا و خرما
سبب بالا بردن صبر و تحمل افراد در زمان بروز مشکلات میشود و باعث شده که
افراد اندوه وارد شده را تحمل کند و با این مسئله کنار بیاید.
حاج
محمد خانی در پایان گفت: گریه به دلیل طبعی سرد باعث کاهش فشارخون و سفیدی
پوست میشود و به همین دلیل است که در زمان وارد شدن مصیبت افراد سرد و
بیحس میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان