مدیر جهاد کشاورزی جهرم از تولید ۲۵۰ هزار تن لیمو در این شهرستان خبر داد و گفت: این محصول به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر می‌شود.
کد خبر: ۲۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۰ 03 February 2015

جلال بهجو با بیان اینکه جهرم قطب تولید لیموی کشور محسوب می‌شود، اظهار داشت: سالانه 250 هزار تن لیمو در جهرم تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت نهال لیمو ترش و لیمو شیرین در جهرم 22 هزار هکتار است، خاطرنشان کرد: سالانه 850 هزار تن انواع لیمو ترش و شیرین در این شهرستان برداشت می‌شود.

بهجو گفت: ارقام لیمو ترش این شهرستان شامل لیموی آب با سطح زیر کشت 2900 هکتار، لیموی لیسبون با سطح زیر کشت 2800 هکتار، لیموی پرشین با سطح زیر کشت 250 هکتار، لیموی گلابی با سطح زیر کشت 60 هکتار و لیموی چهار فصل با سطح زیر کشت 20 هکتار است.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم افزود: 20درصد از سهم لیموی آب برای تهیه لیموی خشک (عمانی) استفاده می‌شود و جهرم رتبه سوم درجه‌بندی محصولات لیموی کشور را دارد.

بهجو با بیان اینکه صادرات انواع لیموی جهرم به کشورهای انگلیس، سوئد، اتریش، اوکراین، پاکستان، عراق، امارات و آسیای میانه انجام می‌شود، بیان کرد: روزانه 600 تن محصول لیموی این شهرستان با استانداردهای بین‌المللی بسته‌بندی شده و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار