در این جشنواره ده غرفه به استان یزد اختصاص یافته است که بیست نفر شرکت کننده مرتبط با حوزه های صنایع دستی، محصولات خوراکی و واحدهای اقامتی ـ پذیرایی ارائه دهنده غذاها و خوراک های محلی مدیریت آن را برعهده خواهند داشت.
در روز دوم دی ماه مسابقه آشپزی با حضور سه داور کشوری و دو داور محلی از استان یزد و سه سرآشپز بومی استان با شش سرآشپز از استان های سیستان و بلوچستان و کرمان در بحث غذای اصلی، پیش غذا، دسر و دمنوش به رقابت می پردازند و در پایان براساس امتیاز استانی و داوران ملی یک نفر به عنوان سرآشپز برتر و رستوران برتر از میان شرکت کنندگان هر استان انتخاب خواهد شد.