به گزارش تابناک یزد،سید محمد میرمحمدی در کارگروه آرد و نان استان افزود: کیفیت و بهداشت نان
برای استان حائز اهمیت است و سلامت مردم یزد در گرو نان مورد استفاده است و
کارگروه آرد و نان نظارت خود در این حوزه جدیتر کند.
وی با بیان اینکه
ذائقۀ مردم یزد مصرف نان تنوری را ترجیح میدهد ادامه داد: باید در این
رابطه نیز فرهنگسازی و اطلاعرسانیهای لازم انجام شود تا مردم با آگاهی
خود انتخاب کنند که چه نانی برای سلامت آنها مناسب و کدام نان کیفیت لازم
را ندارد.
استاندار یزد افزود: با نظارت و مدیریت صحیح و استفاده از
قوانین و مقررات نباید اجازه دهیم نانوائیهای غیرمجاز فعالیت کنند و ضروری
است اگر تخلفی در این صنف مشاهده میشود چون با سلامت مردم در ارتباط است
با متخلفان برخورد جدی انجام شود.
میر محمدی گفت: با بازدیدهای محسوس و
نامحسوسی که در ایام نوروز از نانوائیهای استان داشتم و به گفتۀ مسافران
نوروزی که با آنها صحبت شد نانوائیهای استان در ایام عید و تعطیل بهترین
نان و خدمات را به مردم و مسافران ارائه دادند که شایسته تقدیر است.
همچنین
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد و دبیر این کارگروه گفت: کارگروه آرد و
نان استان در سال گذشته 437 مورد مصوبه داشته است و در حال حاضر یک هزار و
255 نانوائی آزاد پز و یارانهای در استان فعالیت میکنند.
محمدرضا
علمدار خاطرنشان کرد: اتخاذ تدابیر لازم برای عدم صدور بیرویۀ پروانۀ کسب
نانوائیهای یارانهای، برقراری تعادل در سهمیه آرد واحدهای نانوائی که
مازاد سهمیه داشتند و کنترل و نظارت جدی بر حمل آرد در استان ازجمله
مهمترین اقدامات کارگروه آرد و نان استان در سال 95 بوده است.
علیرضا جلالی معاون فرماندار یزد نیز گزارشی از وضعیت موجود در حوزۀ آرد و نان شهرستان یزد ارائه داد.
در این جلسه دربارۀ نحوۀ صدور پروانۀ کسب در حوزۀ آرد و نان، مسائل و مشکلات این حوزه و چگونگی تأمین آرد و پخت نان تبادلنظر شد.
کارگروه
آرد و نان استان یزد با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعۀ منابع
استانداری و جمعی از مسئولان استان در سالن زندهیاد حمیدیا برگزار شد.