حتی یک دقیقه تاخیر در خدمت رسانی به مردم، آن هم در حوزه سلامت، به هیچ بهانه ای جایز نیست / پاتولوژیست ها درخواستهای خود را از طریق قانونی پی گیری کنند.
کد خبر: ۴۵۰۹۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰ 01 July 2017
دکتر ایمانیه رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پاسخ به نامه دکتر تابعی، مدیر گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و استاد گروه پاتولوژی این دانشگاه گفت: دست از کار کشیدن ممکن است در فرهنگ سکولار و غرب جایگاه داشته باشد، اما در فرهنگ و آموزه های اسلامی و آنچه شما و امثال شما، سالها به ما یاد دادید جایی ندارد و حتی یک دقیقه تاخیر در خدمت رسانی به مردم ، آن هم در حوزه سلامت، به هیچ بهانه ای جایز نیست.
 
دکتر محمدهادی ایمانیه در این نامه یادآور شده است: انتظار داشتم به دلیل قرار گرفتن در موضع پیشکسوتی و قرار گرفتن در موضع اخلاق پزشکی، از این دو جایگاه رفیع استفاده می کردید و مشکل را حل می کردید، به اساتید و دستیاران پاتولوژی تذکر می دادید که اگر مخالف اجرای قانون مصوب مجلس هستند و اعتقاد دارند در شرایط فعلی نیازی به اجرای این قانون نیست، از طریق قانون پیگیری می کردند و قانون قبلی را از مسیر خود لغو می کردند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه این نامه آورده است: از بزرگان علوم پزشکی کشور انتظار می رود در اختلاف سلیقه هایی که وجود دارد و بعدا هم وجود خواهد داشت با استفاده از درایت و تجربه خود ورود نمایند و پادرمیانی کنند و این روش پادرمیانی الگویی برای سایر جوامع و گروه های اجتماعی شود.
دکتر ایمانیه خاطرنشان کرده است: همه ما از پیشکسوتان و بزرگان تا جوانها دست به دست یکدیگر بدهیم و در عمل ملتزم به قانون باشیم، گرچه با استفاده از قانون و راه حل قانونی حق داریم تغییر قوانین را نیز پیگیری کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه با بیان این که فرهنگ اسلامی ما فرهنگ خدمت و ایثار و انصاف است و نه فرهنگ مادی گرای غربی، راه حل مشکل پیش آمده، را بازگشت دستیاران پاتولوژی به کار و پیگیری های قانونی از طرف ذینفعان عنوان کرده است.
متن کامل نامه دکتر ایمانیه به دکتر تابعی مدیر گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و استاد گروه پاتولوژی این دانشگاه به شرح زیر است:

بسمه تعالی


امام علی(ع): انصاف، اختلافات را از بین می برد و موجب الفت و همبستگی می شود.
امام خمینی(ره): برادران من از یاد نبرید این رمز پیروزی را، این وحدت کلمه ای که در تمام اقشار ایران پیدا شد، معجزه بود.

استاد محترم، جناب آقای دکتر سید ضیاء الدین تابعی

سلام علیکم
احتراما علیرغم آنکه از میزان ارادت قلبی خودم به جنابعالی و اظهار شاگردی که بارها بیان نموده ام اطلاع دارید، اما در ارتباط با موضوع اخیر مرتبط با رشته پاتولوژی و علوم پایه، انتظار داشتم به دلیل قرار گرفتن در موضع پیشکسوتی و قرار گرفتن در موضع اخلاق پزشکی، از این دو جایگاه رفیع استفاده می کردید و مشکل را حل می کردید، به اساتید و دستیاران پاتولوژی تذکر می دادید که اگر مخالف اجرای قانون مصوب سی سال قبل هستند و اعتقاد دارند در شرایط فعلی نیازی به اجرای این قانون نیست، از طریق قانون پیگیری می کردند و قانون قبلی را از مسیر خود لغو می کردند.
دست از کار کشیدن ممکن است در فرهنگ سکولار و غرب جایگاه داشته باشد، اما در فرهنگ و آموزه های اسلامی و آنچه شما و امثال شما، سالها به ما یاد دادید جایی ندارد و حتی یک دقیقه تاخیر در خدمت رسانی به مردم ، آن هم در حوزه سلامت، به هیچ بهانه ای جایز نیست.
چنانچه جنابعالی و سایر پیشکسوتان از این موضع ورود می کردید، مطمئنا مجلس محترم و وزارت بهداشت و حتی اساتید و همکاران علوم پایه نیز به احترام این موضع گیری، جایگاه پادرمیانی و پیگیری امور از طریق قانون را مورد اتفاق نظر قرار می دادند.
حتی اگر تذکری هم قرار است داده شود، باید به تصویب کنندگان اولیه قانون و به وادارکنندگان وزارت به اجرای قانون قدیمی تذکر داده شود.
تا آنجا که اطلاع دارم در جلساتی با مشارکت و همفکری تعدادی از بزرگان پاتولوژی و علوم پایه و با حضور معاون محترم آموزشی وزارت، روش فعلی جهت اجرای قانون به تصویب رسیده است.
گرچه اینجانب به اهمیت علوم پایه و پاتولوژی و کلینیک به عنوان سه رکن اساسی تامین سلامت مردم اعتقاد دارم و همه عزیز و محترم و ارزشمند هستند، اما ادعای رو به خشکیده شدن رفتن این درخت در 4 سال گذشته را بی انصافی می دانم، چرا که عیلرغم وجود نواقص، اعتقاد دارم در این دوره 4ساله، توجه به این درخت و میوه آن توجهی فوق العاده بوده است که باید منصفانه از دست اندرکاران این توجه تشکر و قدردانی نمود و نواقص را نیز مصلحانه و محترمانه، همراه با پیشنهادات عملیاتی تذکر داد.
به هرصورت از بزرگان علوم پزشکی کشور انتظار می رود در این اختلاف سلیقه هایی که وجود دارد و بعدا هم وجود خواهد داشت با استفاده از درایت و تجربه خود ورود نمایند

و پادرمیانی کنند و این روش پادرمیانی الگویی برای سایر جوامع و گروه های اجتماعی شود.
همه ما از پیشکسوتان و بزرگان تا جوانها دست به دست یکدیگر بدهیم و در عمل ملتزم به قانون باشیم، گرچه با استفاده از قانون و راه حل قانونی حق داریم تغییر قوانین را نیز پیگیری کنیم.
فرهنگ اسلامی ما فرهنگ خدمت و ایثار و انصاف است و نه فرهنگ مادی گرای غربی.به نظر اینجانب راه حل رفع مشکل پیش آمده، بازگشت دستیاران محترم به کار و پیگیری های قانونی از طرف ذینفعان است.
در پایان از خداوند متعال استجابت دعای حضرت مهدی(عج) را که در فرازی از آن برای حاکمان و امرا، عدل و شفقت و برای مردم انصاف و حسن اخلاق را طلب می نمایند، خواستارم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار