به گزارش «تابناک یزد»؛حسن زارع بابیان اینکه بادمجان برداشت
شده این شهرستان روانه بازار مصرف استانهای هم جوار می شود اظهارکرد:
متوسط عملکرد این محصول 50 تن و در بعضی مزارع شاخص به 60 تن در هکتار می
رسد.
وی افزود: بادمجان ابرکوه از لحاظ طعم و شیرینی منحصر بفرد است و
بدلیل شیرین بودن وکیفیت بسیار بالای آن یکی از مرغوبترین محصولات تولید
شده در سطح کشور است .
زارع ادامه داد: با توجه به شرایط آب و هوائی و
مدیریت و تلاش کشاورزان در زمینه کاشت و داشت و نیز استفاده از مواد آلی و
تغذیه مناسب این محصول از طعم خاصی برخوردار است.
این مسئول با بیان
اینکه متاسفانه قیمت فروش آن برای کشاورزان مقرون به صرفه نیست ، بر ضرورت
تاسیس کارخانجات صنایع تبدیلی و کنسرو سازی در شهرک صنعتی تاکید کرد.
مسئول
تولیدات گیاهی ابرکوه خاطرنشان کرد : با توجه بحران آبی و افت آبهای زیر
زمینی ، بخشی از کاشت این محصول به روش کشت نشا که در صرفه جویی آب موثر
است انجام می شود.
بادمجان سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی و دارای
خواص دارویی فراوانی است و به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی بسیار موثر
است و خوردن آن گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی
محفوظ می دارد.
همچنین بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی و پوست آن ضد سرطان است.
15 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان ابرکوه به محصولات زراعی و باغی اختصاص دارد.