کد خبر: ۵۸۳۴۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۸ 26 March 2018
به گزارش تابناک سمنان به نقل  از میزان، بهار برای بسیاری افراد با مصرف پرتقال و سیب‌ انباری سپری می‌شود.
به گفته متخصصان طب سنتی، باید سراغ میوه‌های خشک مثل برگه‌های آلو، زردآلو یا هلو بروید و بعد از خیساندن در آب نوش‌جان کنید. برگه‌ها مزاج سرد و خشک دارند و رطوبت و گرمای فصل بهار را خنثی می‌کنند حتی می‌توانید برگه‌ها را به میز صبحانه بیاورید.
در این فصل،‌ مصرف لبنیات در وعده صبح بسیار مفید است. شیره انگور و ارده با نان برشته هم گرمای معتدلی دارند و می‌توانند در سفره صبحانه قرار بگیرند. تخم مرغ عسلی با دارچین و پودر سرکه را هم گاه در وعده صبحانه خود قرار دهید و پروتئین به بدنتان برسانید.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار