کد خبر: ۵۸۳۸۱۸
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۶ 27 March 2018
به گزارش تابناک سمنان به نقل  از میزان، سبزیجات سرسختی نظیر آویشن، رزماری، پونه، مریم گلی و مرزنجوش را در ابتدای پروسه‌ پخت و پز داخل قابلمه بریزید.
به این ترتیب هم بیشترین مزه از آن‌ها استخراج می‌شود و هم این‌که بافت زمخت‌شان هم نرم‌تر می‌شود. در عوض سبزیجات ظریف‌تری مانند جعفری، گشنیز، ترخون، پیازچه و ریحان را در لحظه‌ی آخر در قابلمه بریزید تا بر اثر پخت و پز بیش از حد طراوت خود را از دست ندهند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار