سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان یزدگفت: ۲۰۰ تن قارچ در واحد‌های کوچک و ۱۴۰ تن در واحد‌های صنعتی در سطح استان تولید می‌شود.
کد خبر: ۷۳۹۲۷۹
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۷ 29 April 2019

معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان یزد با اشاره به تولید ۵۹ درصد قارچ خوراکی استان یزد در واحد‌های کوچک و خانگی، گفت: ۲۰۰ تن قارچ در واحد‌های کوچک و ۱۴۰ تن در واحد‌های صنعتی در سطح استان تولید می‌شود.

وی افزود: در استان ۲ واحد صنعتی و ۱۷۰ واحد تولیدی کوچک و خانگی در راستای تولید قارچ وجود دارد.

ملانوری بیان کرد: نداشتن بازار فروش دائمی و مستمر، نبود تولید کمپوست در استان و نبود صنایع تبدیلی و فراوری محصول قارچ از جمله مشکلات تولید قارچ در استان یزد محسوب می‌شود.

معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه قارچ‌های خوراکی منبع املاح مورد نیاز بدن مانند پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، سولفور و فسفر است، افزود: عمده‌ترین گونه‌های قارچ خوراکی که در ایران تولید می‌شوند، شامل قارچ دکمه‌ای و قارچ صدفی است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار