استفاده از این نان در گیلان و مازندران مرسوم شده بود، اما در چند دهة اخیر صرفاً در قائمشهر پخت می‌شود.
کد خبر: ۷۸۳۰۳۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰ 25 September 2019

به گزارش تابناک مازندران، اروپای شرقی خاستگاه نان قالاج است که بعدها سربازان روس که در جنگ جهانی دوم، وارد خاک ایران شدند، این سنّت را انتقال دادند.

استفاده از این نان در گیلان و مازندران مرسوم شده بود، اما در چند دهة اخیر صرفاً در قائمشهر پخت می‌شود.

خمیر نان در قالب رویی قرار داده می‌شود و بعد از پخت، نان بیش از یک ماه ماندگاری دارد.

اگر مسیرتان به قائمشهر افتاد؛ خیابانِ جنب ورزشگاه شهید وطنی، محل تولید این نان است و از فروشنده‌های دوره‌گرد در بازار نیز می‌توانید تهیه کنید.

برچسب ها: سوغاتی قائمشهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار