پیشگیری فردی از ابتلا به بیماری کووید۱۹، مهم‌ترین اقدام برای کنترل شیوع بیماری است.
کد خبر: ۸۲۹۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۷ 09 March 2020

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: محمد حسینی رئیس واحد تغذیه و کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان قلب الزهرا (س) گفت: ارتقای ایمنی بدن در کنار رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط، مهم‌ترین اقدامی است که می‌توان برای پیشگیری فردی انجام داد، همچنین می توان با رعایت نکات تغذیه‌ای در این روز‌ها ریسک ابتلا به بیماری کرونا را کاهش دهیم.

او، در خصوص راهکار‌های تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، مصرف روزانه سبزی با سالاد و انواع خانواده کلم، استفاده از منابع پروتئین و ویتامین c در غذا، نوشیدن روزانه حداقل دو لیتر مایعات در روز و استفاده از میوه‌های فصلی مانند انار و مرکبات را توصیه کرد.

محمد حسینی، همچنین خوردن غذا‌هایی که خوب پخته نشده مانند تخم مرغ عسلی و نیمرو، کباب‌هایی که مغز پخت نشده اند و سایر غذا‌های صنعتی را منع کرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار