کارشناس زراعت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون : پیش بینی می‌شود که از هر هکتار به طور متوسط ۵۰۰ کیلو گرم و در مجموع بیش از ۱۲۰ تن عدس مرغوب تولید شود.
کد خبر: ۹۲۴۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۴ 15 December 2020

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: مریم پورحسینی اظهار داشت: کشت عدس دیم در این شهرستان از نیمه دوم آذر ماه آغاز و تا نیمه اول دی ماه ادامه دارد و برداشت این محصول از اوایل اردیبهشت ماه تا ۱۵ خرداد ماه انجام می‌شود.

او افزود: پیش بینی می‌شود که از هر هکتار به طور متوسط ۵۰۰ کیلو گرم و در مجموع بیش از ۱۲۰ تن عدس مرغوب تولید شود.

این مقام مسئول با اشاره اینکه کشت عدس دیم علاوه بر اشتغال زایی و اقتصادی بودن سبب پایداری در تولید سایر محصولات بویژه گندم می‌شود، تصریح کرد: کشت این محصول در تناوب باگندم و باعث افزایش عملکرد غلات در سال بعد خواهد شد.

پورحسینی اظهار کرد: عدس دیم شهرستان کازرون به دلیل کیفیت بالا و طعم ویژه آن از محبوبیت خاصی برخور دار است.

کارشناس زراعت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: رقم دانه درشت گچساران و دانه ریز محلی، از ارقام عدس کشت شده در این شهرستان است.

برچسب ها: کشت ، عدس ، دیم ، کازرون
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار