بهزاد رضایی اظهار داشت: تزریق واکسن در لارستان هم اینک در گروه سنی بالای ۳۹ سال نیز آغاز شده است.
کد خبر: ۹۹۰۳۳۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶ 01 September 2021

تابناک فارس به نقل از ایرنا: بهزاد رضایی  اظهار داشت: تزریق واکسن در لارستان هم اینک در گروه سنی بالای ۳۹ سال نیز آغاز شده است.

وی ادامه داد:استقبال مردم در شهرستان های لارستان، خنج و اوز همچون برخی مناطق دیگر کشور از تزریق واکسن چندان رضایت بخش نبوده و حرف و حدیث های ضد و نقیض در فضای مجازی و بین افکار عمومی نسبت به بروز عوارض ناشی از تزریق واکسن ها اعم از ایرانی و یا خارجی در این زمینه موثر بوده است.

او گفت: بر اساس بررسی ها در زمینه مبتلایان، بستری ها و حتی فوت شدگان ناشی از کرونا در سویه های مختلف آن همواره تزریق و دریافت واکسن تاثیر قابل ملاحظه ای در روند کاهش سیر بیماری داشته و افرادی که واکسن تزریق کرده اند از هر نوع آن، به نسبت کسانی که با عدم دریافت واکسن مواجه بوده اند تفاوت بسیار فاحشی وجود داشته است.

رضایی اضافه کرد: بسیاری از گروه های هدف از جمله افراد بالای ۴۰ سال، رانندگان حمل و نقل عمومی، نیروهای خدماتی در شهرداری ها، آتش نشانی و دستگاه های خدمات رسان، انتقال خون ، خبرنگاران و اصحاب رسانه ، فرهنگیان و اعضای هیات علمی و استادان دانشگاه ها واکسینه شده اند.

وی بیان کرد: هم اینک ظرفیت تزریق واکسن در شهرستان لارستان روزانه بالای ۲ هزار دُز است که در صورت پیشتیبانی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و افزایش میزان تحویل واکسن، آمادگی روزانه تا دو برابر این رقم را هم خواهیم داشت.

رییس دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین گفت: تاکنون ۶۹۷ نفر از کادر بهداشت و درمان علوم پزشکی لارستان به کووید ۱۹ مبتلا شدند که از این تعداد، ۴۹۳ نفر از لارستان و بقیه از خنج و اوز بودند و البته یک مورد هم فوتی (مرحوم دکتر زینلی دندان پزشک ) ثبت شده است.

رضایی افزود: اگر چه از وضعیت بحرانی موج پنجم کرونایی عبور کرده ایم اما خطر بازگشت به وضعیت بغرنج همچنان در صورت کمترین لغزش، عادی‌انگاری‌ها و سبک شمردن‌ها و عدم رعایت پروتکل‌ها وجود دارد.

هم اینک میزان مراجعه بیماران به بیمارستان ها و مراکز مرجع کرونایی حدود ۵۰ درصد کاهش یافته و بیمارستان ها و کادر درمان تا حدودی از زیر فشار سخت و بحران روزهای بیمناک کرونایی در پیک پنجم و ظرف یک ماه گذشته خارج شده اند.

با این وجود شرایط در شهرستان های لارستان ، خنج و اوز بر اساس آخرین رنگ بندی ها قرمز اعلام شده است و شمار فوتی ها در این منطقه روند افزایشی داشته که روز گذشته ( ۹ شهریور ۱۴۰۰) چهار نفر فوتی از سوی روابط عمومی این دانشکده گزارش شد.

رضایی شمار فوتی های ناشی از کرونا در سه شهرستان زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان را تا روز گذشته (۹ شهریور ۱۴۰۰) نیز ۳۱۳ نفر اعلام کرد.

وی ادامه داد: تعداد تخت های موجود در بیمارستان های مرجع کرونایی در این سه شهرستان افزون بر ۷۰۰ تخت است که با توجه به زیرساخت های موجود با مشکلی در زمینه کمبود تخت های بیمارستانی و یا نیاز به بیمارستان های صحرایی و استفاده از سالن ها در خارج از محدوده دانشکده و حوزه های درمان پیدا نکردیم.

او گفت: شهرستان لارستان به دلیل برخی موقعیت های خاص همچون وجود فرودگاه بین المللی و یا حضور بیش از ۲۳ هزار تبعه افغانی و همسایگی و قرابت های عاطفی و نزدیکی با استان های در معرض خطر کرونایی همواره با شکنندگی ها و موج های سنگینی مواجه بوده اما توانستیم شرایط را به خوبی مدیریت کنیم.

رضایی بیان کرد: یکی از دغدغه های اساسی حتی از سوی وزارت بهداشت در خصوص فرودگاه بین المللی و مسافران خارجی بوده که این مهم نیز به خوبی مدیریت شد و این فرودگاه در سال ۹۹ و طی سه مرحله رتبه نخست را بین همه فرودگاه های کشور به لحاط رعایت کامل پروتکل های بهداشتی کسب کرد.

برچسب ها: واکسن ، کرونا ، لار
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار