سمنو از عصاره جوانه گندم تازه و آرد کامل گندم تهیه می شود و این در حالی است که به آن هیچ نوع ماده شیرین اضافه نمی کنند.
کد خبر: ۲۱۳۲۹۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۳ 17 April 2016

سمنو از عصاره جوانه گندم تازه و آرد کامل گندم تهیه می شود و این در حالی است که به آن هیچ نوع ماده شیرین اضافه نمی کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ یک کارشناس تغذیه از خواص بی شمار این خوراکی سنتی خبر داد و گفت: مواد و ویتامین های موجود در گندم و جوانه آن ارزش غذایی فراوانی دارد وبه سلامت افراد و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها کمک می کند.

مریم صمدی با اشاره به این که سمنو دارای ویتامین های A، E ، K ،گروه کاملی از ویتامین های B و موارد دیگر مانند فسفر ،کرومیوم،روی سلنیوم ،آهن ومس است، افزود: سمنو در درمان بیماری های از قبیل سوء هاضمه ،نازایی ،سختی زایمان ،سنگ کیسه صفرا ، پا درد ،کندی ضربان قلب ،ریزش مو ،لاغری ،یبوست ، واریس ،قند خون ،دیابت ، رشد قد ،بی خوابی های عصبی ،ضعف اعصاب ،ریزش مو ، پر کاری تیروئید، کم خونی و یرقان مفید است

وی بیان کرد: سمنو مغذی و انرژی زا است و به ویژه برای ورزشکاران پرورش اندام بسیار مفید است و همچنین داروی طول عمر و آرامش اعصاب بوده و به ترمیم شکستگی استخوان کمک شایانی می کند.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار