از اسفند سال گذشته تاکنون ۲۵ میلیون نفر از هم وطنانمان به این ویروس مبتلا شده و ۱۴ هزار نفر جان باخته‌اند؛ آماری که هر روز بر تعداد آن افزوده شده و تن را به لرزه می‌اندازد.
کد خبر: ۸۷۷۶۸۵
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۲ 20 July 2020
کرونا هر روز قربانی می‌گیرد، اما برخی اصناف همدان این موضوع را جدی نگرفته و از ماسک استفاده نمی‌کنند. مشکلی که برطرف شدن آن، همراهی مردم و مسئولان را می‌طلبد.

به گزارش تسنیم ، این روز‌ها که کرونا با زندگی مردم همراه شده؛ رعایت مسائل بهداشتی بهترین کااری است که برای مقابله با آن می‌توان انجام داد.

مواردی، چون استفاده از ماسک بیرون از منزل و محیط کار، بازار و تاکسی و اتوبوس؛ استفاده از دستکش یا شست‌وشوی مرتب دست‌ها، خودداری از خرید مواد غذایی روباز، نشستن غیرضروری در فضا‌های پرتردد مانند معابر و پیاده‌راه‌ها و پرهیز از خرید‌ها و رفت و آمد‌های غیر ضروری می‌تواند به سلامتی بیشتر مردم کمک کند.

از اسفند سال گذشته تاکنون ۲۵ میلیون نفر از هم وطنانمان به این ویروس مبتلا شده و ۱۴ هزار نفر جان باخته‌اند؛ آماری که هر روز بر تعداد آن افزوده شده و تن را به لرزه می‌اندازد.

با این حال هنوز برخی بحران موجود را جدی نگرفته و با بی‌تفاوتی از کنار آن می‌گذرند. رانندگان تاکسی و فروشندگانی که نه به سلامت خود اهمیت داده و نه نگران خانواده و مردم هستند.

این افراد در واکنش به اطرافیان و مشتریان لبخند زده و سکوت می‌کنند. گویی اطمینان دارند که کرونا کاری به کارشان ندارد.

در بازار همدان اوضاع چندان بر وفق مراد نیست. مردهاعلاقه‌ای به استفاده از ماسک ندارند. مشتری‌ها که هیچ دکانداران هم اهمیتی نمی‌دهند. در سوپرمارکتی‌ها و میوه‌فروشی‌ها خبری از دستکش نیست. کالا‌ها زیر دست مشتری‌ها زیر و رو می‌شود. در یخچال لبنیات فروشی‌ها به روی مشتریان باز است.

نانوایی‌ها حال و روز بهتری از سایر مغازه‌ها ندارد. شاطر‌ها هنوز با دست از مشتری‌ها پول می‌گیرند و اگر حواست نباشد با همان دست، نان را از تنور برمی‌دارند.

چندتایی را باید سر بزنی تا یکی را پیدا کنی که مسائل بهداشتی را رعایت کند. این روز‌ها نان سالم سخت پیدا می‌شود. آجیل فروششی‌ها و خشکبارفروشی‌ها هنوز کالاهایشان را روباز در معرض فروش می‌گذارند. اینجا کرونا ظاهرا اجازه ورود ندارد.

کرونا هر روز قربانی می‌گیرد، اما برخی اصناف همدان هنوز آن را جدی نگرفته‌اند؛ هرچند رئیس اتاق اصناف همدان از برخورد با متخلفان خبر می‌دهد.

حسین محرابی به تسنیم می‌گوید: اطلاع رسانی لازم برای رعایت مسائل بهداشتی به رؤسای اتحادیه‌ها انجام شده و آن‌ها هم موظفند موضوع را به واحد‌های زیرمجموعه خود اطلاع دهند.

وی می‌افزاید: سوپر مارکتی‌ها موظف به استفاده از ماسک و دستکش هستند و حتی باید دستکش یک بار مصرف در اختیار مشتریان قراردهند.

محرابی بیان می‌کند: ۳۰ هزار واحد صنفی در همدان وجود دارد و امکان سرکشی مرتب به آن‌ها نیست، اما فروشندگان مواد غذایی، قصابی‌ها و نانوایی‌ها بیشتر از سایر اصناف مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

مسئول بازرسی اتاق اصناف همدان از برخورد با متخلفان خبر داده و می‌گوید: واحد‌های صنفی که مسائل بهداشتی را رعایت نکنند برای اعمال قانون به تعزیرات معرفی می‌شوند.

داراپور بیان می‌کند: با توجه به اینکه وزارت بهداشت بر استفاده از ماسک تأکید کرده و همه از این موضوع اطلاع دارند؛ اگر فروشنده‌ای از ماسک استفاده نکند؛ بازرسان ما آن واحد صنفی را پلمب می‌کنند.

وی تأکید می‌کند: استفاده از ماسک برای حفظ سلامت خود و شهروندان اهمیت دارد و به کسانی که با سلامت مردم بازی می‌کنند نباید تخفیف داد.

به گزارش تسنیم، رعایت حقوق شهروندی، مسئله‌ای است که در کشور ما چندان جدی گرفته نمی‌شود. در جایی که مدافعان سلامت برای نجات بیماران تلاش کرده و پاکبانان و سایر دستگاه‌ها هم برای ضدعفونی کردن شهر قدم برمی‌دارند؛ بهتر است مردم مسائل بهداشتی را رعایت کرده و بااری بر دوش آن‌ها نگذارند.

شاید بهتر باشد مردم از مغازه‌هایی که مسائل بهداشتی را رعایت نمی‌کنند؛ خریئد نکنند تا با این کار صاحبان واحد‌های متخلف وادار به رعایت حقوق دیگران شوند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار